donderdag 2 juli 2015

I ♥ my intuïtion

Pfiewwwww... Wat ben ik blij met dat 'stemmetje' ♥♥♥♥

Afgelopen woensdag vernam ik dat ik multi chemo moet en eigenlijk wel direct de dag erna...  Alles in me zei nee zoals ik al schreef en ik moest de regie gaan terugpakken ....ZÓ blij dat ik dat gedaan heb ♥. Ook toen mijn eigen arts ( en niet de oncoloog) me meldde dat zelfs de landelijke groep vond dat ik maar zo snel mogelijk moest starten.

Mijn hoofd en hart niet op 1 lijn en geen vertrouwen.. zo ga je toch niet starten? (in mijn beleving werkt het dan toch niet)

Dé specialist in Engeland gemaild met mijn verhaal en in één dag antwoord, zo geweldig! Dat antwoord kreeg ik net voor ik mijn eerste afspraak bij de homeopaat binnen ging, beter kon het niet beginnen, maar daarover later meer....
Hij mailde me dus dat 1 van de middelen in die kuur die zij wilden toepassen niet helpt en me alleen maar meer toxisch zou maken. ( een middel waar ik tegenop zag/zie omdat het je longen (weer) zo aan kan tasten) Hoe ongelooflijk is dat! Als ik dat niet gedaan had, had ik nu al 5 dagen van die zooi voor niks in mijn lichaam gehad.. Te bedenken dat deze actie ook anderen in de toekomst zal besparen van iets dat niet werkt en wat een invloed het zal hebben op protocollen..
Huppelend ging ik naar boven!!

Ik vertelde het de homeopaat bij wie ik 'toevallig' via via terecht was gekomen meteen en ze kon zo
duidelijk zien hoe opgelucht ik was... Het is niet makkelijk om tegen artsen in te gaan en je vraagt je zo af of dit het juiste is en dan bevestiging ~jeej~!

Een homeopaat is véél meer dan iemand die een 'kruidenmiddeltje' voorschrijft, ik heb veel vertrouwen in een meer holistische aanpak. Alleen 'het probleem' even weghalen (de symptomen en niet de oorzaak) is in mijn ogen niet genoeg ( en ja ik weet dat dat heel persoonlijk is, maar ja dit is dan ook mijn blog ;-)) En wat een verademing iemand die écht naar je luistert !!

Het voelde heel goed bij deze mevrouw en het gesprek ging ook heel diep en 'Ooeefff' wat kon ze de vinger op pijnlijke plekken leggen....Ga er verder niet op in omdat het dan wel héél persoonlijk wordt maar ik voelde de energie gewoon weer stromen!! Ik ben zelf al anders gaan eten en wat aanvullingen genomen.. en wat blijkt? Precies wat ik nodig heb ~Wauwie~ Zo maak ik tegenwoordig 's ochtends thee van gember, iets wat ik eigenlijk altijd heel erg smerig vond en nu? Nu vond ik het opeens zo lekker ruiken, ik moest het gewoon drinken, citroentje erbij.. helemaal goed! Er is me in dat uurtje echt heel veel duidelijk geworden, ook dat ik naar mezelf moet luisteren, wat mensen ook zeggen ...ga het verder niet het web opslingeren, maar mocht je er eens over willen bomen, dan weet je me te vinden ...

Gisteren weer een ct-scan, nóg een keer kijken.. zullen ze nu wel wat vinden? Bloed afgetapt, benieuwd wat mijn waarden zijn. Ik begin me steeds beter te voelen en het zou fijn zijn wanneer mijn waarden dat nu gaan bevestigen.. ~spannend~ wel funny, had namelijk voor het eerst weer eens een jurkje aan... dan voel je je gelijk veel beter (ik dan hè.. Esther bloemenjurkje haha) op Coco's advies lippenstiftje op en gaan.....kom je bij de balie "Oh kom je voor de fotoshoot??" geweldig.. beter kan een onderzoeksochtendje niet beginnen..

Verder wil ik mensen heel speciaal bedanken die dingen voor me uitzoeken waar ik enorm veel aan heb en de ontzettend bijzondere dingen die ik zomaar in mijn brievenbus vind..Wat ken ik toch bijzonder fijne mensen ♥

en Oh ja, het weekendje CAS was he-le-maal geweldig, 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten