maandag 6 juli 2015

Hatsekidééééééé......

Tja.. hoe start je zoiets??
Heb toch wel een beetje het ~Nanananananananananananaaaaaaa, lekkerpuh~gevoel
Oh ja 'zo snel mogelijk beginnen hoor, wie weet wat er anders allemaal mis gaat.. '~algehele paniek omdat ik niet meteen mijn koffertje had gepakt voor 5 dagen ziekenhuis ~ alsof ik anders dood zou gaan ...
Dat voelde voor mij niet zo, dus ik hield mijn poot stijf..
Ik heb nog steeds haaruitval van de monochemo dus dat het rotzooi is is me duidelijk... en ja ik voelde gewoon dat mijn lichaam hard aan de slag was en dat wilde ik even zo laten ( i.p.v. hardwerkende celletjes vernietigen, red.)

De specialist uit Engeland had me gemaild dat hij wel naar mijn dossier wilde kijken, dus mijn artsen gemaild (samen met het antwoord betreffende de BEP) en gevraagd of ze het op wilden sturen naar Engeland ( ze hadden mij verteld geregeld contact te hebben, dus het leek me geen probleem)

Kan je zeggen dat je wel voelt dat je goed doet, maar het blijft wel spannend hoor!

Het bezoekje aan de homeopaat had me wel gesterkt
maar toen ik donderdag mail uit Engeland kreeg, waarin deze arts mij wél cc-de, wist ik dat het goed was wat ik deed. Hij benoemde nog even fijntjes dat hij me in de CC gezet had omdat hij me erbij wilde hebben in de berichtgeving. Het lijkt een klein iets, maar het voelt zoveel beter wanneer je iets 'samen oplost' dan dat je je alleen overgeeft aan de heren en dames Doktoren.

Het was een heel verhaal, maar het kwam erop neer dat het hem geen kwaad leek te kunnen nog te wachten met multichemo.. op de scans was tenslotte niks verontrustends te zien en de Nijmeegse waarden gaven een hele kleine daling weer. ( in tegenstelling tot de Rotterdamse die bleef stijgen)

geeft wel een beetje het gevoel weer .. ;-))
Het ~Jabbadabbadoeeeeeee~klonk vanaf mijn balkonnetje door de hele straat.. en je zult wel snappen dat het voor mij niet meer te bevatten was toen ik later die middag door een verbaasde arts gebeld werd om te vertellen dat mijn waarden gedaald waren! Heb er gewoon geen woorden voor zo blij als ik ben.. het gaat de goede kant op... hier wachten we al een half jaar op.. en dan is het zover!
Okay mijn bloedwaarden zijn wel schrikbarend gedaald, maar dat verbaast me niets, de sneldelende cellen worden afgevoerd en dat kost wat ... ( de andere kijk op kankercellen, maakt dat ik het geen 'foute' cellen meer kan noemen, hoe gek dat ook klinkt)

Stelde me nog wel even voor hoe ik erbij had gezeten als ik klakkeloos had gedaan wat zij voorstelden.. lusteloos, ziek, vol gif en kaal....

Weet je wat.. ik ga gewoon een afspraak bij de kapper maken !!

en laten we die trend vooral voortzetten.... 
PS: kon het natuurlijk niet laten een artikel uit 2011 (!!) naar ze te sturen waarin de arts uit Engeland ook al tot de bevinding was gekomen dat je na alles dat ik heb moeten ondergaan, best even kan wachten met chemo en ze niet weten hoe het komt, maar er in vele gevallen vanzelf een remissie plaatsvindt...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten